Reflecties Periode 4

Les 1:In deze les hebben we de planning doorgenomen en besproken, wat die man van Reinwardt Acedemie zei. Ook hebben we even goed de materialenlijst doorgenomen en besproken wie wat mee gaat nemen. In deze les moesten wel weer even bijkomen, want het was de eerste les van een nieuwe periode.

Les 2: Sanne was ziek, maar het tweede uur ging wel door en toen hebben we flyers gtemaakt voor onze tentoonstelling.

Les3: In deze les hebben we allemaal bloemetjes gemaakt voor onze boog. Deze bloemetjes gaan we op een boog plakken en die boog hangen we bij onze tentoonstelling. Voor de rest hadden we niet zo veel gedaan. In deze periode merkte ik, dat ik wel wat minder hard hoefde te werken, omdat we in periode 3 al veel gedaan hadden en dat moest alleen uitgewerkt worden. Ook hadden Jasmijn P en ik een poster gemaakt met Hïndoesme, goden en rituelen erop.

Les 4: Vandaag kwamen we erachter dat we die buizen voor de boog niet meer konden krijgen en we moesten daarom snel een oplossing bedenken. Gelukkig kregen we hulp van Sanne, we gebruikten een soort van houten ronde stokken en die zaagden dan. We gingen ook in de aula kijken waar we het beste onze boog konden plaatsen en uiteindelijk hadden we een plekje gevonden. Ook ging Fabian alvast de stokken schuren zodat we de bloemetjes de volgende les erop konden plakken.

Les 5: In de één na laatste les, heb ik aan Sanne doorgegeven wat we nodig hebben voor onze tentoonstelling en toen kreeg van haar geld zodat ik het kon kopen. Ook hebben we de bloemetjes op de stokken geplakt en dat duurde eiggenlijk best wel lang. Dus waren we daar de hele les mee bezig.

Les 6: In de allerlaatste les gingen nog snel de laatste dingetjes doen, vooral voor onze boog. Dewi had de stokken geel geverfd met glitters erop. Eerst waren daar wat discussies over, maar gelukkig hadden we alles opgelost. We waren over het algemeen best tevreden, want alles was goed gergegeld.

Tentoonstelling:

De tentoonstelling over Hindoeïsme (rituelen en goden) ging gelukkig heel goed, want alles zag er erg sfeervol uit, met kleedjes en kaarsjes etc. Op elke tafeltje hadden we wel iets dat met ons onderwerp te maken had, we hadden een tafeltje met beeldjes, eten, henna, filmpjes op een laptop en ook hadden we nog informatie over ons onderwerp op een schot geplakt. We gingen elkaar steeds afwisselen, zo kon elke keer iemand anders de ‘wacht’ houden en kon iemand anders even bij de andere rondkijken. Ik ben erg tevreden over onze tentoonstelling, onze samenwerking was ook goed, iedereen luisterden naar elkaar en daarom konden we ook onze ideeën uitwisselen en dat maakte uiteindelijk onze tentoonstelling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats een reactie